Casa inteligenta aduce siguranta

Bine ati venit !

Bine ati venit !

Casa Inteligenta

Casa inteligenta Inels prezentare
Asculta de dorintele dumneavoastra
Casa inteligenta se comporta economic
Va indeplineste visele
va aduce confortul
aduce siguranta

Casa inteligenta aduce siguranta

Casa Inteligenta aduce sigurantaVreti sa va protejati proprietatea si sa stiti ce se intampla in locuinta dumneavoastra? Sistemul nostru va aduce solutia. Este proiectat sa foloseasca toate elementele disponibile sau aditionale ale sistemului si sa va informeze asupra posibilelor cauze ale unui potential pericol  prin mesaje text, fie prin telefonul mobil, fie prin internet.
In ceea ce priveste utilizatorul sau variabilitatea cladirilor, cererile pentru nivelul si asigurarea semnalizarii sunt diferite si de aceea, fiecare sistem este proiectat , dupa ce un inginer s-a consulat cu dumneavoastra.
Protectia sistemului este facuta de unitati, controlul in mod normal se face prin o tastatura sau alete unitati de iesire (ex: biometric). O cladire este impartita in mod normal pe zone, in functie de tipurile lor. Alarma si avertizarea de pericol poate fi facuta silentios sau impreuna cu o sirena aflata in cladire.

Prevenirea izbucnirii incendiilor
Crearea si dezvoltarea conditiilor de protectie eficienta a vietii si sanatatii cetatenilor si protejarea impotriva incendiilor este un principiu de baza al prevenirii incendiilor.

Principiile de baza  pentru prevenirea focului formeaza alarma de incendiu si prevenirea raspandirii focului. Noua legislatie ceheasca din 1 Iulie 2008 reglementeaza folosirea dectectoarelor si alarmelor de incendii in caldirile rezidentiale. Acestea pot fi de asemenea integrate in sistemul INELS.

Controlul aparaturii
Controlul aparaturii inseamna schimbarea ON/OFF a soclului de circuite la care sunt conectate aparatele.  Un exemplu poate sa fie situatia in care plecati de acasa si lasati calcatorul in priza, in mod neintentionat.Printr-un singur buton puteti dezactiva toate soclurile de circuite care nu este necesar sa fie activa. Acele circuite nu sunt active atata timp cat sunteti plecat.

Furt
Cresterea criminalitatii a insemnat cereri mai mari la protectia proprietatilor. O metoda de a va proteja proprietatea este semnalul electronic care va ofera informatii despre eventuale tentatide de patrundere intr-o zona securizata.In aces fel, protejati oamenii si proprietatile care se afla in acea zona securizata.
Unitatea centrala este miezul sistemului de securitate. Aceasta analizeaza permanent semnalele de la senzori si va controleaza dispozitivele si decide daca trebuie data alarma.
Sistemul este alcatuit din senzori PIR combinati sau din senzori PET+ cu geometrie schimbata care sunt folositi pentru eliminarea alarmelor false. In cazul in care sunt animale in casa, se creaza un "spatiu mort" care urmareshte miscarea fara sa declanseze alarma cand zona este securizata.Contactele magnetice sunt senzori care sunt motati pe geamuri si usi si va anunta starea acestora - inchis/deschis. Senzorul de spargere al geamurilor - senzor acustic care e montat la o frecventa de spargere a sticlei (sau a sticlei care este teiata sau imprastiata). Senzori de presiune si vibratie - acesti senzori sunt instalati in principal in seifuri si dulapuri. . Bariere infra - rosu - detecta intreruperea razelor (undelor), nu sunt vizibile.

Semnalizarea securitatii electrice 
Sistemul  incorporeaza semnalizarea securitatii electrice care nu doar ca va protejeaza proprietatea. Situatie cand plecati de acasa: introduceri codul dumneavoastra de securitate si asta e tot ce trebuie sa faceti. In acest timp casa dumneavoastra va incepe sa gandeasca pentru dumneavoastra. Sistemul va da posibilitatea sa simulati prezenta dumneavoastra in casa. Acest lucru se face prin aprinderea sau stingerea luminilor, deschiderea sau inchiderea jaluzelelor la intervale de timp neregulare, descurajand astfel hotii.

Scapari de gaze
Alarmele se dau imediat dupa recunoasterea sirenei locale. Detectoarele reactioneaza la fum sau gaze create de foc sau scapari de gaze. Detectoarele ionizate reactioneaza la gazele pe care le produce focul. Detectoare speciale recunosc dupa aceia scapari (scurgeri) de gaze.

Semnalizarea securitatii electrice 
Sistemul  incorporeaza semnalizarea securitatii electrice care nu doar ca va protejeaza proprietatea. Situatie cand plecati de acasa: introduceri codul dumneavoastra de securitate si asta e tot ce trebuie sa faceti. In acest timp casa dumneavoastra va incepe sa gandeasca pentru dumneavoastra. INELS va da posibilitatea sa simulati prezenta dumneavoastra in casa. Acest lucru se face prin aprinderea sau stingerea luminilor, deschiderea sau inchiderea jaluzelelor la intervale de timp neregulare, descurajand astfel hotii.

Simularea prezentei
In era moderna, responsabilitatile dumneavoastra, calatoriile in interes de servici, cer ca locuinta dumneavoastra sa fie priotejata prin simularea unei prezente cand dumneavoastra sunteti plecat.
Unitatile de sistem si dispozitivele incorporate sunt capabile sa creeze iluzia ca cineva se afla in casa. Aceasta solutie este de origine preventiva si descurajeaza hotii sa intre atunci cand dumneavoastra nu sunteti acasa.

Controlul jaluzelelor
De ce sa nu folosim acelasi buton cu care controlam lumina si pentru controlul jaluzelelor? Sau poate ne dorim sa se inchide automat, impreuna cu o scena de lumina de televizor?...�Cand plecati de acasa puteti folosi un singur buton pentru a lasa jaluzelele jos. Trezirea dimineata, cu primele raze ale soarelui, dupa ce jaluzelele s-au deschis automat doar cu cateva minute inainte de trezirea dumneavoastra, poate sa fie de asemenea foarte placut.

 Practicam preturi deosebit de avantajoase si consideram ca prin aceste tarife optime vom avea o colaborare eficienta si de lunga durata.
         Pentru o oferta estimativa de preturi nu ezitati sa ne CONTACTATI.