Casa inteligenta asculta de dorintele dvs

Bine ati venit !

Bine ati venit !

Casa Inteligenta

Casa inteligenta Inels prezentare
Asculta de dorintele dumneavoastra
Casa inteligenta se comporta economic
Va indeplineste visele
va aduce confortul
aduce siguranta

Casa inteligenta asculta de dorintele dvs

Casa Inteligenta asculta de dorintele dumneavoastra


Casa Inteligenta

Te-ai hotarat sa iti instalezi un sistem electric inteligent? Unitatile sistemului ales sunt conectate la un sitem de comunicatie seriala (BUS) sau wirreles unde puteti oricand sa schimbati configuratia finala si functiile acestora. Sunt situatii des intalnite ca exact inainte de a termina constructia unei cladiri, sa aflati ca este necesara extinderea instalatiei sau sa se mai adauge un dispozitiv...este o situatie in care adaugati unitati universale. Este convenabil sa discutati cu companiile de instalatii electrice despre modalitatile variate si configuratiile functiilor care va sunt necesare pentru diferiti utilizatori. Acele functii sunt atunci alese prin butonul de schimbare a modului sau prin folosirea unui scenariu de pre-setare. Sunteti intodeauna stapanii locuintei dumneavoastra si tot ceea ce se intampla se afla sub controlul dumneavoastra. Sistemul D-voastra se afla aici pentru a va face viata placuta si a va implinii visele.

Va transforma visele in realitate
Asteptati oaspeti si nu aveti destul timp? Sperati ca totul sa iasa perfect? Sistemul va crea o atmosfera de confort si stil modern, astfel incat dumneavoastra sa puteti profita la maxim de putinul timp liber alaturi de oaspetii sau familia dumneavoastra.

Sistemul D-voatra nu va va putea inlocui niciodata, dar poate atrage interesul oaspetilor dumneavoastra. Deschide televizorul, deschide jaluzelele, porneste irigarea in curte, toate acestea doar prin apasarea unui singur buton pe telecomanda. Sistemul nu poate sa va calce hainele, dar poate sa va stinga calcatorul pe care l-ati lasat aprins. Aveti controlul locuintei dumneavoastra in maini printr-o simpla telecomanda..

Operatiuni scenice

Cand vorbim despre operatiuni scenice ne referim la controlul luminii si al altor aparaturi. In cuvinte simple inseamna ca apesi un buton si comanda presetata e executata... ex.: potriveste lumina la intensitatea dorita si inchide jaluzelele in . ... Sunteti obosit, somnoros si printr-o simpla apasare de buton de langa patul dumneavoastra, opriti toate luminile, porniti caldura si sistemul de siguranta.

Comunica prin Internet
Nu aveti intotdeauna posibilitatea sa ramaneti acasa atunci cand vreti sau aveti nevoie. Internetul exista practic in orice colt al lumii si este o modalitate a sistemului sa vedeti si sa va controlati locuinta.

Acces de la distanta (Internet, SMS mesaje text)

Aplicatia dumneavoastra poate fi controlata prin mobil care va indeplineste nu doar cererile informative dar va si indeplineshte comenzile pentru locuinta. Un alt mod de a va conecta la distanta se poate face prin PC, laptop sau PDA conectate la internet.

Control prin comanda vocala
Bateti din palme sau spuneti "intuneric" in camere,iar aparatele si dispozitivele dumneavoastra electrice va asculta si indeplinii comenzile, asemenea catzelului dumneavoastra. Chiar mai mult, pentru a "dresa" sistemul INELS sa va asculte comenzile nu aveti nevoie de mult timp. Nu este o problema sa adaugati mai multi "stapani" cu diferite intonatii sau comenzi. Copii vor invata usor sa aprinda sau sa stinga luminile in camerele lor, iar dumneavoastra puteti de asemenea sa folositi acele comenzi pentru toata casa. Aprindeti televizorul sau inchideti jaluzelele.

Controlul vocal

Unitatea Sophy are un procesor pentru voci care este capabil sa recunoasca 4 utilizatori diferiti (4 voci).Fiecare dintre ei poate sa detina 4 comenzi si fiecare comanda sa detina 4 subcomenzi. Acţiunile necesare in funcţie de utilizator sunt atribuite pentru comenzi mai tarziu.

Control prin comanda vocala
Sistemul activeaza controlul din mai multe locuri, mai multe PC-uri sau touch screen-uri. Un loc bun pentru vizualizarea centrala si setarea parametrilor si a actiunilor este fara indoiala sufrageria sau o hala. Schimbarea intre etaje, camere diferite, facilitatile tehnice pot fi facute direct pe un touch screen - aici va puteti alegere comenzile in functie se scenariu pre-selectat si functioneaza doar prin atingerea unui ecran. Cand fac cerinţele de sistem pentru vizualizare, alege fotografiile din camere sau machetele pe care doriţi să le afisati pe un touch screen. Ghidul interactiv al camerelor este foarte eficace si mereu la indemana dumneavoastra.

O singura atingere - prin folosirea unuitouch screen

Touch screen-ul serveşte la controlul confortabil a mai multor funcţii la un loc. Printr-o singura atingere puteti sa aprindeti sau sa stingeti lumina, sa schimbati termperatura intr-o camera, sa ascultati muzica sau sa vizionati filmul dumneavoastra preferat.

Practicam preturi deosebit de avantajoase si consideram ca prin aceste tarife optime vom avea o colaborare eficienta si de lunga durata.
Pentru o oferta estimativa de preturi nu ezitati sa ne CONTACTATI.