Casa inteligenta se comporta economic

Bine ati venit !

Bine ati venit !

Casa Inteligenta

Casa inteligenta Inels prezentare
Asculta de dorintele dumneavoastra
Casa inteligenta se comporta economic
Va indeplineste visele
va aduce confortul
aduce siguranta

Casa inteligenta se comporta economic

Casa Inteligenta se comporta economic

Se comporta economic

Se pot face mari economii la caldura. In cazul in care reglati caldura intr-o cladire, efectiv, puteti face economii de pana la 30% care fara indoiala este o valoare considerabila. Sistemul poate opri  aparatura in locul dumneavoastra si sa o reporneasca atunci cand este nevoie. Foloseste energia in mod eficient si nu face niciodata risipa de energie. 

Regleaza temperatura
Sistemul inleligent al instalatiei electrice , care este creat pentru a incalzi, va aduce nu doar reglarea caldurii, dar si un sistem de control al intregii locuinte pe loc, folosind o conexiune la Internet sau printr-un mesaj text (SMS). Sistemul confortabil pentru controlul apartamentului, casei sau al unui birou va aduce toate aceste functii intregrate intr-una singura.
Instalatia electrica moderna si inteligenta   va da posibilitatea sa parasiti locuinta in timp ce o securizati si comutati caldura in modul de asteptare. Aceiasi functie poate fi folosita cand va intoarceti acasa. Reglarea in timp ce folositi 2 termometre este evidenta. Sistemul de reglare al caldurii se activeaza prin folosirea oricarui termometru conectat la sistem si  nu este necesar sa aveti cate un termo - regulator la fiecare sistem de incalzire.

Reglarea temperaturii si a aerului conditionat
Este imposibil sa te simti bine acasa fara caldura si aer conditionat.  Cand ai o intstalatie electrica inteligenta devine un lucru normal sa poti regla temperaturi diferite in camere diferite ale locuintei. Este de la sine inteles ca in dormitor nu trebuie sa fie o temperatura prea ridicata, in schimb in baie este placut  sa fie mai cald. Holurile si coridoarele nu au nevoie sa fie incalzite deloc, dar o admosfera calduroasa este necesara intr-o sufragerie in timp ce vizionati filmul favorit. Nivelul temperaturii se schimba in decursul zilei deci nu numai ca va simti bine dar faceti si economie la caldura.

Face economie
Tendinta mileniului nostru aduce o marire a integrarii electronice si de multe ori formeaza un intreg tehnologic ca o parte componenta a unei cladiri, fara de care, cladirea respectiva nu ar putea fi deloc folosita sau doar partial. De ce sa nu folosim acest sistem si pentru a face economii financiare?

Majoritatea instalatiilor inteligente  au ca tinta confortul  si controlarea de catre utilizaror fara supraveghere. Sistemul ceh INELS, merge mai departe de atat si iti  propune ca tinta  sa faca economii financiare. Faceti economie de bani atunci cand cumparati produsul  si de asemenea, mai tarziu, cand sistemul opreste aparatele care nu ar trebui sa fie pornite, etc. Este im.portant pentru dumneavoastra sa puteti alege instalatia inteligenta corecta si eficienta? Contactati ciompaniile noastre partenere, certificate in instalarea electrica.


Controlul luminii

Controlul luminilor prin intrerupatoare de perete va aduce de asemenea lumina ON in hale industriale cu posibilitatea ca lumina sa fie mermanent ON sau a unei preselectari de scene de lumini. Scenele de lumini pot fi apreciate de exemplu intr-o sufragerie, atunci cand vizionati un film romantic, priviti poze vechi, sau pentru relaxare. Ca bonus, primiti si functia TOATE LUMINILE OFF (stinse) care poate sa fie folositoare pentru usa de la intrare, dormitor....sau un buton care aprinde toate luminile pe coridoare si prin jurul casei in cazul in care aveti o presimtire rea.

Activeaza economia la energie
Economiile de energie se fac in mare parte la caldura sau prin controlarea surselor de lumina care sunt lasate in mod neintentionat aprinse.

In cazul in care incalzirea intr-o cladire este facuta in mod eficient, puteti face economii de pana la 30% ceea ce este o suma considerabila. Totusi economia nu depinde numai de controlul incalzirii dar depinde si de o calitate buna a termo-izolatie a cladirii, de o buna calitate a geamurilor dar nu in ultimul rand, si de obiceiurile utilizatorului. In ciuda tuturor acestori factori, puteti inhiba aceste influente cu sistemul , care va da informatii asupra gemurilor deschise dar este de asemenea capabil sa reactioneze la informatii. Opreste caldura in cazul in care gemurile sunt deschise, si, astfel, va economiseste bani.  Utilizatorul sistemului poate oricand sa schimbe functiile deoarece comenzile manuale au o prioritate mai mare.  Sistemul va avertizeaza si va ofera informatii despre cum ar trebui sa fie, dar nu va va impune ce sa faceti in cazul in care cerintele dumneavoastra sunt diferite.

Funcţia de gestionare a programelor în funcţie de timp

 
Imaginaţi-vă o situaţie în care operaţiunile de care aveţi nevoie sunt făcute în mod automat şi în conformitate cu anumite reguli...
jaluzele s-au ridicat doar cu câteva minute înainte de a te trezi, apoi să vii pe jumătate treaz la o baie, care si-a reglat deja temperatura la o temperatura placuta...
după ce afara se intuneca, becul de la uşa ta se va aprinde, încălzirea va trece în modul de aşteptare, dispozitivele audio-video se vor opri, iar jaluzelele se vor inchide...

Economiseste timpul

Incerca sa ne traim viata si sa ne simtim bine in timpul pe care il avem. Doar acum invatam cum sa avem mai mult timp liber la dispozitie, sa ne relaxam prin diferite activitati sau intr-un mod pasiv.
Multe lucruri sunt facute automat multumita sistemului electric inteligent si deci, nu este nevoie ca noi sa ne mai preocupam. Deci nu mai este nevoie sa va petreceti timpul incalzindu-va locuinta si in acelasi timp faceti si economie la bani cu caldura. Sunt multe lucruri pe care Sistemul le poate face pentru dumneavoastra automat si asta depinde  doar de creativitatea, capacitatile si dorintele dumneavoastra.
Nu va fie teama sa experimentati si sa transformati ideile si dorintele dumneavoastra in realitate. Instalatiile inteligente au grija de irigarea peluzei, simularea prezentei unei persoane in casa, controlul incalzirii, economiilor controlul automat al scenelor de lumina, eliberarea tensiunii din circuitele electrice nefolosite, bio - instalatiei din dormitoare (nu uitati sa va lasati telefonul mobil in afara dormitorului).
Sistemul va trezeste dimineata, va deschide jaluzelele, va incalzeshte apa pentru ceai sau cafea. Iarna, masoara temperatura de afara si decide daca trebuie sa incalzeasca pavajul, astfel ca dumneavoastra sa nu mai  trebuiasca sa maturati zapada. Vara, se ingrijeste de piscina dumneavoastra, ii regleaza temperatura si filtrarea regulata. Aceasta inseamna mult timp liber pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.

Functia centrala
 Imaginati-va o situatie in care plecati sau revenit acasa. Prin apasarea unui singur buton puteti stinge toate luminile din casa dumneavoastra, jaluzelele se inchid car caldura casei intra in modul de asteptare   ……  Cand va intoarceti acasa, se deschide usa garajului, aprindeti lumina printr-o tastatura de securitate si dupa ce introduceti un cod de acces, caldura va trece la o temperatura confortabila si va porni muzica dumneavoastra preferata.

Practicam preturi deosebit de avantajoase si consideram ca prin aceste tarife optime vom avea o colaborare eficienta si de lunga durata.
         Pentru o oferta estimativa de preturi nu ezitati sa ne CONTACTATI.