Casa inteligenta se ocupa de grijile dumneavoastra

Bine ati venit !

Bine ati venit !

Casa Inteligenta

Casa inteligenta Inels prezentare
Asculta de dorintele dumneavoastra
Casa inteligenta se comporta economic
Va indeplineste visele
va aduce confortul
aduce siguranta

Casa inteligenta se ocupa de grijile dumneavoastra

Casa Inteligenta se ocupa de grijile dumneavoastra

Cand nu sunteti acasa
Datorita legaturii sistemului INELS cu calculatorul dumneavoastra, puteti avea imediat informatii despre aparatura din intreaga casa. puteti vedea unde este aprinsa lumina, ce temperatura este in fiecare camera sau puteti vedea daca in casa se afla cineva si locul in care se gaseshte in acel moment. Sistemul poate fi controlat prin Internet sau prin PDA din orice colt al lumii.


Funcţia de gestionare a programelor �n funcţie de timp

Imaginaţi-vă o situaţie �n care operaţiunile de care aveţi nevoie sunt făcute �n mod automat şi �n conformitate cu anumite reguli...
jaluzele s-au ridicat doar cu c�teva minute �nainte de a te trezi, apoi să vii pe jumătate treaz la o baie, care si-a reglat deja temperatura la o temperatura placuta...
după ce afara se intuneca, becul de la uşa ta se va aprinde, �ncălzirea va trece �n modul de aşteptare, dispozitivele audio-video se vor opri, iar jaluzelele se vor inchide...Pregateste casa pentru intoarcerea dumneavoastra
Inainte de a va reintoarce acasa, INELS va incalzeshte mancarea, porneste sauna si regleaza jaluzelele in pozitia in care veti avea o intensitate a luminii optima. Pentru reglarea temperaturii se poate trece de pe modul de operare stand-by in modul normal de functionare. Vara se poate porni aerul conditionat. Lumina placuta, temperatura confortabilam muzica in surdina in stilul cantecelor frantuzesti...Si dintr-o data intr-o buna zi va vine sa spuneti: "Salut casa, am ajuns". Prcatic nu sunteti obisnuit ca aceste lucruri sa se intample singure.

Reglarea luminii si a aerului conditionat
 Pentru a trai bine, nu puteti traii fara caldura si aer conditionat. Daca aveti o instalatie electrica inteligenta,  setarea diferitelor temperaturi in camerele locuintei este standard. Este evident ca in dormitor nu trebuie sa fie prea cald, dimpotriva, caldura este binevenita pentru baie. Unii oameni inchid incalzirea pe hol dar isi doresc ca in sufragerie sa fie o temperatura placuta cand ei isi urmaresc filmele preferate. Nevoia dumneavoastra pentru caldura se schimba pe parcursul zilei. Prin reglarea caldurii si a aerului conditionat cu INELS, va aduceti casa la o temperatura placuta dar si reduceti cheltuielile pentru caldura.

Controlul aparaturii
Acţiunile necesare sa fie realizate pe deplin �n mod automat? O imagine foarte atractiva�.. Deci, de ce nu aveti acest confort in locuinta dumneavoastra? Ca o suplimentare de valoare, veţi avea IR control de la distanţă şi, de asemenea, control vocal. INELS este intotdeauna de garda si controleaza buna functionare a aparaturii dumneavoastra in functie de program. Asigura reglarea optima a haldurii, luminii, jaluzelelor exterioare, irigarii curtii, etc. in functie de timp, temperatura si lumina ambientului sau vremea de afara.

Functia centrala
Imaginati-va o situatie in care plecati sau revenit acasa. Prin apasarea unui singur buton puteti stinge toate luminile din casa dumneavoastra, jaluzelele se inchid car caldura casei intra in modul de asteptare   ��  Cand va intoarceti acasa, se deschide usa garajului, aprindeti lumina printr-o tastatura de securitate si dupa ce introduceti un cod de acces, caldura va trece la o temperatura confortabila si va porni muzica dumneavoastra preferata.

Comunicare prin telefon mobil
Datorita posibilitatii de a viazualiza functiile alese pe PC, laptop, sau PDA, puteti controla aplicatiile in timp real din orice colt al lumii, de asemenea, folosind Internetul.. Evident, puteti controla sistemul, de asemenea si prin telefonul mobil. Sistemul integrat de securitate monitorizeaza atat senzorii de miscare din camere, senzorii de geam spart sau cei de pe usi, dar si scaparile de gaz, a unui posibil incendiu sau o eventuala incercare de spargere a casei. Daca este zi sau noapte, daca sunteti la munca sau in alta parte - casa dumneavoastra inteligenta este capabila sa va protejeze proprietatea si va informeaza despre tot ce se petrece in casa si chiar intreprinde unele actiuni automat.

Prin telefon mobil
Telefonul mobil este necesar oricui si deci, de ce sa nu il folosim de asemenea pentru a controla unele aplicatii, cum ar fi de exemplu  incalzirea. Este o ideea foarte atragatoare sa va intoarceti acasa intr-o seara rece de iarna la o locuinta calda. O alta posibilitate este vizualizarea informatiilor actualizare despre starea unei aplicatii. Veti primi informatii prin mesaje text (SMS) pe telefonul dumneavoastra mobil.

Practicam preturi deosebit de avantajoase si consideram ca prin aceste tarife optime vom avea o colaborare eficienta si de lunga durata.

         Pentru o oferta estimativa de preturi nu ezistati sa ne CONTACTATI.