Casa Inteligenta va aduce confortul

Bine ati venit !

Bine ati venit !

Casa Inteligenta

Casa inteligenta Inels prezentare
Asculta de dorintele dumneavoastra
Casa inteligenta se comporta economic
Va indeplineste visele
va aduce confortul
aduce siguranta

Casa Inteligenta va aduce confortul

Casa Inteligenta va aduce confortul
Dimarea si ultimele metode de control al luminii depind de lumina presetata si scenele dramatice? Ele pot fi controlate  folosind telecomenzi, PC-uri, butoane, etc. cu posibilitatea vizualizarii pe diferite nivele. Aceasta tendinta se poate vedea acum si in casele rezidentiale standard. Trasaturile acestea care inainte erau considerate lux, astazi inseamna doar un cost putin mai mare pentru instalatia electrica dar de asemenea inseamna si economie de energie si confort ridicat, securitate...toate acestea avand amprenta stilului modern.  Sistemul nu controleaza doar lumina , pre-programand sursele individuale de lumina pentru mai multe scene de lumina, dar de asemenea va controleaza si incalzirea, instalatia de circuite electrice, si aparatura conectata, sau securitatea. Sistemul este flexibil in multe moduri la schimbarile de comportament ale utilizatorului, la schimbarile vremii, sau la nevoile actuale.

Lumina placuta
Frecventele becului electric. Thomas Alva Edison este cunoscut ca cel care l-a descoperit, in multe enciplopedii. Dupa ce l-a conectat la curentul electric, becului lui electric a functionat, peste 45 de ore. Acest lucru sa intamplat in 21 si 22 octombrie 1879. Durata de viata a unui bec in zilele noastre?Undeva in zona a 1000 ore si de o eficacitate mul mai mare.
Luminarea, magia, vraji ale razelor de lumina si umbre...
  Sistemul este capabil sa dimeze becuri electrice,surse de lumina halogena, lumina fluorescenta in acelasi fel in care este capabil sa dimeze halogene cu voltaj mic. Dimarea luminilor fluorescente este perfect rezolvata de balastul DIML. Balastul este controlat prin semnal analogic de 1-10 V. Semnalul este preluat de convertorul DAC (digital-analog).
Dimarea luminilor fluerescente  se face usor.Dar depinde de asemenea de dumneavoastra si de scenele de lumina pe care le pregatiti cu software-ul IDM, si de creativitatea dumneavoastra. Acest software este livrat impreuna cu sistemul. Creati o impresie adecvata, o stare si o atmosfera placuta in casa dumneavoastra.

Modul scenic

 Cand vorbim despre  operatiuni scenice ne referim la controlul luminii si al altor aparaturi. In cuvinte simple inseamna ca apesi un buton si comanda presetata e executata... ex.: potriveste lumina la intensitatea dorita si inchide jaluzelele in . ... Sunteti obosit, somnoros si printr-o simpla apasare de buton de langa patul dumneavoastra, opriti toate luminile, porniti caldura si sistemul de siguranta..

Temperatura

Nu aveti de ce sa va faceti griji cu INELS - temperatura podelelor dumneavoastra nu va depasi niciodata nivelul confortabil.
Temperatura este reglata de sistem de senzori termici incorporati si de senzori externi conectai la sistem. Majoritatea reglarilor sunt facute de un sistem care integreaza unitatile senzorilor pentru a definii temperatura locala.


Reglarea caldurii si a aerului conditionat
Este imposibil sa te simti bine acasa fara caldura si aer conditionat.  Cand deti o intstalatie electrica inteligenta devine un lucru normal sa poti regla temperaturi diferite in camere diferite ale locuintei. Este de la sine inteles ca in dormitor nu trebuie sa fie o temperatura prea ridicata, in schimb in baie este placut  sa fie mai cald. Holurile si coridoarele nu au nevoie sa fie incalzite deloc, dar o admosfera calduroasa este necesara intr-o sufragerie in timp ce vizionati filmul favorit. Nivelul temperaturii se schimba in decursul zilei deci nu numai ca va simti bine dar faceti si economie la caldura.

Control wireless
Spuneti adio cablurilor. Luati telecomanda in mana si doar puneti-va o dorinta.Sistemul activeaza controlul prin Internet, PDA, dispozitive cu infra-rosu, prin comanda vocala sau prin conectare la sistemele RF. 

Control la distanta
Telecomenzi, multifunctionale, toate in unu. Controlati lumina, Tv-ul, radioul, satelitii dumneavoastra, muzica, jaluzelele, DVD-ul printr-o singura telecomanda, toate acestea stand in scaunul dumneavoastra confortabil din sufragerie. Actiuni la alegerea dumneavoastra, controlate printr-un numar nelimitate de telecomenzi All in one sunt pe piata. Incercati telecomanda All in One cu 8 dispozitive - Kameleon URC.

Control prin infra-rosu (IR)

Unitatea sophy (sophy I) este echipata cu interfata de comunicare prin IR.Cu alte cuvinte are un receptor integrat si un transmitator cu semnal infra-rosu. Aceasta unitate poate sa "invete" pana la 32 de comenzi diferite de la telecomenzi normale  care va controleaza in mod normal aparatura din casa. Aceste comenzi pot fi atribuite unor actiuni alese de dumneavoastra. In acelasi timp, transmitatorul integrat trimite comenzile si le controleaza ca o telecomanda clasica. Si ,din nou, unitatea invata pana la 32 de comenzi care sunt atribuite oricaror actiuni in functie de cererile utilizatorului. Singura conditie este ca dispozitivul sa fie directionat catre unitatea sophy.

 Practicam preturi deosebit de avantajoase si consideram ca prin aceste tarife optime vom avea o colaborare eficienta si de lunga durata.
         Pentru o oferta estimativa de preturi nu ezitati sa ne CONTACTATI.